Tuesday, December 21, 2021

Niiden valkoisten tyttöjen prosenttiosuus, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa

Niiden valkoisten tyttöjen prosenttiosuus, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa



14. lokakuuta klo 20. 5. lokakuuta klo 20. Tässä ovat mustan tytön sanat. Ei shokkia. Lue tietämätön hölmö.





Miksi yksi sosiologi sanoo, että mustien naisten on aika seurustella valkoisten miesten kanssa



Selvyyden vuoksi, mistä tiedät, että he eivät ole sekarotuisia? Sitä ei voi aina sanoa vain katsomalla. Et tietäisi, että olen sekarotuinen, kun kerron sinulle.


Minulle oli seurustelu valkoisen kanssa prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa listallani, prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa. Olen aina seurustellut värillisen naisen kanssa. Olivatpa he latinalaisamerikkalaisia, afrikkalaisia ​​amerikkalaisia ​​tai jotain muuta, jonka näkisit tapailemassa. Voin yhdellä kädellä laskea kuinka monta valkoista naista olen seurustellut.


Enintään 3. Mustana naisena, joka ei välitä kenen kanssa valkoiset naiset seurustelevat, koska olen vuorovaikutuksessa, prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa. Voin vakuuttaa teille, että mustat naiset eivät ole vihaisia. He inhoavat mustia miehiä, koska mustat miehet nostavat muita rotuja ennen mustia naisia. Mikään muu miesrotu ei alenna omia naisiaan, vaan mustat miehet, minkä vuoksi mustat naiset ovat inhottavia varpaillen juuri.


Näen monet näistä valkoisista naisista kysyvän, miksi mustat naiset ovat vihaisia ​​heille, vaikka he eivät olisi töykeitä, mutta heidät voitaisiin korvata millä tahansa muulla kuin mustalla naisella, ja olisimme silti "vihaisia". Kyse ei ole heistä, vaan mustista miehistä, jotka laimentavat meidät ja yrittävät saada meidät tuntemaan häpeää ja ei-toivottuja.


Jos musta mies ei käytä suhdettaan satuttaakseen jotakuta toista, joka vituttaa, muuten se ei ole reilua kumpaakaan asiaan liittyvää naista kohtaan. CCammiee14 se on järkevää.


cavmanier Hän näyttää minusta intialaiselta, näin monia intialaisia ​​näyttävän häneltä, mutta ehkä hän on sekalainen, en tiedä. No eteläaasialaiset eivät pohjoisen vaaleanahoiset intiaanit tulivat suoraan itäafrikkalaisista, joten se on niin samanlainen.


Se voisi mennä kumpaan tahansa suuntaan. Nämä ovat itäafrikkalaisia. He näyttävät täysin erilaisilta kuin länsiafrikkalaiset Amerikassa ja amerikkalaisessa televisiossa. Olen melko varma, että he olisivat samanlaisia ​​​​kuin amerikkalaiset, koska länsiafrikkalaiset otettiin mukaan orjuuden aikana. cavmanier Ne eivät ole ollenkaan samanlaisia, ne ovat hyvin samanlaisia prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa näköinen. Ranskan musta on sekoittunut voimakkaasti valkoiseen. Tons näyttää arabeilta, prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa.


Ranskaan saapuva tulee vanhoista siirtokunnistamme, sillä ei ole mitään tekemistä orjuuden kanssa. Älä luule, että minun maani harjoitti orjuutta, en ole koskaan kuullut siitä, kuulin vain siirtokunnistamme Afrikassa. Jokaisessa maassa kaikilla maantieteellisillä alueilla on periaatteessa ollut orjia, myös Ranskassa.


Ihmisten pyrkimys orjuuttaa toisia on juuri varastamisen ideassa. Se on luonnollista ihmisen käyttäytymistä modernin yhteiskunnan ulkopuolella.


Teen selväksi, etten väitä, että orjuus on oikein, mutta että orjuus on luonnollinen prosessi ihmisten kanssa, aivan kuten varkaus ja raiskaus. Näytä minulle ihmisten sivilisaatio, niin minä näytän sinulle orjanomistajat. cavmanier Ehkä, mutta maani ei tuonut orjaa Ranskaan vain saarelle, joka oli siirtomaita mutta nyt virallisesti osa Ranskaa.


Joten mustat, jotka olivat orjia, pantiin saarelle ja ovat sekoittuneet voimakkaasti, joten he näyttävät hyvin erilaisilta. En tiedä, mutta Internet väittää, että Ranska oli kolmanneksi suurin Afrikan orjakauppamaista, prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa. Ehkä ystävät myivät kuitenkin pääasiassa orjia.


cavmanier Se todella yllätti minut, en ole koskaan kuullut siitä ja olen aina kuullut sen olevan hyvin vähäistä täällä. No, yleinen käsitys on harvoin oikea, olen havainnut. Ihmiset haluavat muokata maailmaa sellaiseksi kuin haluavat, olivatpa ne optimistisia tai pessimistisiä. cavmanier Tämän opin koulussa. Jotkut hyvännäköiset valkoiset kaverit eivät saa valkoisia naisia. esimerkiksi Liam Hemsworth.


hänen nykyinen tyttöystävänsä haluaa 3 veljensä kanssa. kuinka hän voisi jäähtyä tästä? se on inhottavaa. no hän oli kuin "meh. Tarvitsen vain jonkun, joka viihtyy nyt, koska ne narttu oli niin hullu.


hän teki minusta fobian avioliitossa". kun taas mustat naiset, jotka yrittävät saada kaikki valkoiset naiset parantamaan asemaansa yhteiskunnassa, ja mustat kaverit eivät pidä hänestä. Monet mustat miehet ovat luopuneet velvollisuuksistaan ​​mustien yhteisössä, tietysti mustat naiset tulevat olemaan hieman aggressiivisempia kuin muut.


Valkoiset ja aasialaiset miehet ovat rakentajia ja tarjoajia, joten siellä naisten on helpompaa, he eivät ota miestensä taakkaa. varpaillaan. Kuulostaa siltä, ​​että laittaisit kärryn hevosen edelle. Erityisesti aasialaiset tytöt on koulutettu tukemaan ja tukemaan miestään kaikessa. Ne auttavat rakentamaan yhteisö- ja perheympäristöjä, joissa muut voivat viihtyä. Valkoisilla ja aasialaisilla tytöillä on vahva käsitys siitä, mitä heidän pitäisi tehdä ja kuinka olla arvokkaita vaurauden rakentamisessa. He eivät ole miehilleen lisätaakka.


Kaikki meni alas mäkeä, kun musta mies ei ollut kodeissa ja naisten piti huolehtia hyvinvoinnista, kun taas mustilla naisilla Afrikassa ja muissa maissa ei ole näitä ongelmia, ironista kyllä. Syynä on, että heidän miehensä ovat rakentajia ja tarjoajia. Tytöt Afrikassa ovat osallistuneet ensimmäisestä päivästä lähtien. He tunnustavat yhtenäisyyden tärkeyden. He eivät omaksuneet "en tarvitse sinua" -asennetta, kun he yrittivät murskata hänen kansansa. Sitten on rohkeutta suuttua, kun hänen odotetaan pärjäävän yksin.


Systeemiset ja institutionalisoidut ennakkoluulot vaikuttivat vakavimmin kaikkiin mustiin paitsi miehiin. Mustat tytöt päättivät voittaa sen yksin. Vituttaa tunteitasi. Toivon myös, että päiväsi päättyy tragediaan. Dinklex3 Hän ehdottomasti on. En tiennyt, että joku voi olla noin tyhmä. CCammiee14 Huora, eroon tunteistasi. Todellinen musta tyttö muutti nartuksi jostain kuukausien takaa. Sinä nekrot langan puolen vuoden takaa ja minusta tuntuu jollain tavalla.


Miksi en? Ymmärrät kyllä, että tämä sovellus lähettää viestin suoraan puhelimeeni? Lähetettiinkö se suoraan puhelimeesi vai ei, sinulla oli vielä valinnanvaraa. En edes vastannut sinulle. En ollut liian minä? Ymmärrät, että tämä lanka on minun? Se on kommenttini alla.


Ja mikään sanomasi ei tee sinusta vähemmän tekopyhiä. Ikään kuin sinulla ei olisi vaihtoehtoa olla vastaamatta alun perin. Se, että se oli ketjusi alla, ei tarkoita, että olisin puhunut sinulle.


Tiesin sinun olevan tyhmä, mutta en tässä määrin, lol. Ymmärrät, että on muitakin ihmisiä, jotka ovat sinun kommenttisi oikeassa? Se ei käynyt yksinkertaisessa mielessäsi prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa Puhuin yhdelle heistä? Toki puhuin siitä, kuinka vitun tyhmä olet, mutta en silloin sinulle. se on prosenttiosuus valkoisista tytöistä, jotka seurustelevat mustien miesten kanssa Tarkoitin enkä koskaan ajatellut, että minun pitäisi selittää sitä. Kutsut minua tekopyhäksi, mutta se olet todella sinä. Rakas herra Jeesus Kristus, miksi teit miehen niin vihaiseksi ja poissaolomieliseksi.


Se on tappava yhdistelmä. Tein valinnan vastata, mutta älä tule minua vastaan, kun teet samoin! Lol kuinka et näe. Teen sinusta nyt kirjaimellisesti typeryksen, enkä voi nauraa kovemmin. Sanot, ettet ole vihainen tai painostettu vielä, kutsu minua huoraksi ja miksi? Äiti ei työntänyt sinua keinuissa tarpeeksi? Ei-rasistiset ovat kuumia asf.


Meidän mustina naisina on erotettava rasistiset ja ei-rasistiset. Kun löydämme hyvän, älkää antako hänen mennä.





venäläiset treffisivustot ilmaiseksi



Sitten heittivät itsensä roskiin ollakseen osa toista sosiaalista kulttuuria. Näinä vuosina olen kuullut monien mustien sanovan, että valkoiset ihmiset ruskettuvat, koska he haluavat olla mustia. Useimmat mustat miehet nykyään elävät jostain, kuten ennenkin. Tiedän tosiasiana, että kaikilla tai useimmilla mustilla tyypeillä EI ole suurta isoa schlongia, niin monet väittävät.


Ja ne kaikki EIVÄT ole niin mahtavia sängyssä. Alkuaikoina mustat uskoivat pystyvänsä tekemään kaiken paremmin kuin valkoiset. Jos tämä on totta, mitä tapahtui? Onko se edelleen MIES! Pitääkö valkoinen mies edelleen mustaa miestä alhaalla. Luulen, että mustan rodun ongelma on heidän itsensä tuhoavissa ja haitallisissa naapurustoissa, EI jumalan kauheassa valkoisessa. Useimmat mustat eivät olleet eivätkä ole vieläkään valmiita työskentelemään niin lujasti saavuttaakseen elämässään isoja.


Mustalle rodulle elämä on tai sen pitäisi olla yksi suuri juhla. Latinojen ongelma Amerikassa on sama ongelma, joka heillä oli siellä, mistä he tulivat. Ruskeat ihmiset aivan kuten mustat haluavat meidän kaikkien uskovan heidän ongelmansa valkoiseksi.


Oliko se suuri ongelma Meksikossa? Jotenkin vauvojen pudottamista kaikkialle latinomaahan uskotaan olevan suurin asia sitten amerikkalaisen rahan.


Kun muu maailma tuo tähän maailmaan enemmän vauvoja kuin he voivat tukea sen ajatusta huonona asiana. Latinot lisääntyvät runsain määrin, he eivät vain pidä sitä anteeksiannettavana, vaan väittävät, että koko maanosa kuuluu heidän kansalleen. Tämä tarkoittaa sitä, että valkoiset amerikkalaiset tai mikä tahansa ihmisrotu, jolla on rahaa ja joka pitää itämaisista, on velkaa latinoille elämän aivan kuten mustat uskoivat aina valkoisten olevan velkaa kansalleen. Kuten koko ihmiskunnan historian ajan on ollut, useimmat ihmiset eivät voi muuta kuin olla oman itsensä pahin vihollinen.


Joten he syyttävät kaikesta toista ihmistä. Syyttäkäämme valkoista! Tai syytetään juutalaisia! Miten minulla menee tähän mennessä! Tässä ovat mustan tytön sanat. Mutta nämä ovat, mielestäni mustien naisten pitäisi käskeä mustia miehiä jättämään valkoiset naiset rauhaan. Sen sijaan, että tämä olisi toinen valkoisten vika. Vain toinen asia, josta peckerwood syyttää. Lyön vetoa, että niin monet lukevat tätä sana RASISTI huulillaan.


Tai jopa RASISTINEN NATSIA. Ehkä joukko vihaajia, joilla on taskulamput ja haarukat, kerääntyy. Monet valkoiset naiset yrittävät olla mustia. Ihmisesi eivät ole ilman vakaumusta. Kuka F syyttää mustaa miestä seksuaalisista riittämättömyydestäsi. Alfa uros? Olemme ihmisiä, emme eläimiä, ja olen nähnyt paljon mustia miehiä, jotka EIVÄT ole sitä kaikkea.


Jos katsot ympärillesi mustaa ja ruskeaa, heitä kilpaa enemmän kuin kukaan muu. Suurin osa mustiin kohdistuvista rikoksista on mustaa mustien päällä ja useimpiin valkoisiin rikosten uhreihin hyökkäävät mustat. Näytät paljon vihaa mies ottaa jäähdytyspilleri.


Vaimosi täytyy olla huolissaan kaltaisistasi ihmisistä. Ehkä sinun pitäisi olla hieman enemmän huolissaan. Mustia miehiä on vain noin 7 miljoonaa tässä maassa. Valkoiset miehet edustavat 90 miljoonaa helposti ja valkoiset naiset noin 90 miljoonaa. Sinä lasket, minä tein… Keskimääräinen musta mies seurustelee 6 valkoisen naisen kanssa keskimääräisestä 12 seksikumppanista… He ovat haluttuja, eikä se ole suurimmaksi osaksi julkisuudessa, ihmisten katseiden pelko, rasismi. Tiedän, että tämä artikkeli koskee yhden naisen mielipidettä, minun pitäisi kirjoittaa se.


Ja tiedän, että tässä artikkelissa on linkki toisen naisen mielipiteeseen, koska laitoin sen sinne. Tiedän myös vuosikymmenten kokemuksesta, että monet valkoiset naiset ovat pakkomielle mustiin miehiin, koska monet ovat kertoneet minulle niin.


Olen kuullut tämän muilta ihmisiltä ja olen kuullut tämän mustilta miehiltä ja mustilta naisilta. Olen myös sukua joihinkin valkoisiin naisiin, jotka ovat tai olivat kerran.


Tarvitsetko todisteita? Tiedän muutaman naisen, jotka tulivat raskaaksi mustien takia ja jättivät heidät lastensa kanssa, ilman elatusapua, käyttää huumeita ja nyt he haluavat valkoisen miehen huolehtivan heidän lapsistaan? he voivat suudella minun a s s!! Tunsin myös idiootin South L:ssä. joka kertoi minulle, hei mies, olen juuri tulossa raskaaksi, joten he ovat laiskoja, koska heidän käsityksensä he olivat orjia ja ajattelevat nyt, että heidän on ruokittava heidät, se on BS… hanki mustasi, kun tulet mustaksi u ei koskaan ….


he haluavat minut nyt mustien lasten kanssa hahahaha en ole niin tyhmä,etsi heidän lapsilleen isä ja laita laiskot maksamaan siitä!! kyse ei ole seksistä... Olin asunut mustien kaupunginosissa Detroitissa 18 vuotta ja jos joku tietää mitä siellä tapahtuu, teen. Voin sanoa, että nämä ihmiset ovat hyviä pidättelemään itseään puolueen vuoksi ja kieltäytymään ottamasta vastuuta omista teoistaan.


Et ehkä pidä siitä, että sanon niin, mutta oikeinkirjoituksesi on melko typerä. Valkoinen on aina ollut mustien vihollinen. Alkuperäiset ihmiset ovat mustia. Jumala laittoi merkin kainiin, koska hänen värinsä oli negatiivinen nimi joku, joka vihaa muita. Joten hän olisi dugitiivinen ja kulkuri. Valkoiset valloittavat ja vielä muilta olemme aadami ja jumala antoi jokaiselle oman maansa. Valkoiset ovat aina varastaneet jopa roomalaisten aikoina he ristiinnaulittavat jeesuksen, hän ei ollut valkoinen. Lucifer hallitsee korkeilla paikoilla ja sitä, ketkä valkoiset palvelevat siellä veljeyttä ja musiikkia ja kaikkialla siellä yhteiskunnassa, siksi sinä täällä vihaat sieltä suusta.


Ja tämän aikakauden loppuun mennessä he suunnittelevat tuhoavansa suurimman osan tästä planeettasta 8 pallon pelibiljardin takana ja lukevansa raamattuasi. Amerikka ei ole kristitty, vaan saatanallinen kansakunta. Lue Jesaja 14 ja Jeremia 7 jakeet 22-30, hän hylkäsi sinut, sinä kuljet panettelun kanssa ja jokainen sana valkoisten kansojen suusta on vihaa ja tuhoa toiset panettelu kääntää paholaisiksi, mikä tarkoittaa pohjoisen kävelemistä paholaisten kanssa, ei ihmisiä etelässä.


Valkoiset palvelevat demoneita kkk natsit hitler cesar napolilainen minun täytyy sanoa enemmän sinun reikähistoriaasi. Joten poista tämä rasistinen roska, siinä kaikki.


Valkoiset ihmiset ovat aina mustien vihollisia on vain pienessä vihamielisessä mielessäsi. Ihmisilläsi on aina ollut tahmeat sormet, ja jos he jatkavat negatiivisesti, heillä on aina. Se, mitä julkaisen Internetiin, EI ole vihaa, vaan sinun kaltaiset ihmiset, jotka vihaavat näkemääsi, kutsuvat sitä sellaiseksi. Olen nähnyt ja kuullut paljon vihaa ja rasistisia huomautuksia oman kansanne taholta vuosikymmenien ajan.


Mitä historiaan tulee, sinulla ei ole aavistustakaan. Sinun sanottavasi on täyttä hölynpölyä. Ei sinä olet mitä olet, olet natsi ja menit maallemme ja varastit meidät mene kotiin ja nai koiraasi sinä pakana ja lue raamattuasi sinä pakana. Katsokaa tekniikkaanne, jolla haluat laittaa pelimerkkejä ihmisiin, ja ystävällistä valhetta. Ja kaikilla esivanhemmillasi oli tahmeat sormet, he olivat suuria aikavarkaita ja sinä olet sama natsipoika.


Kuinka monta intialaista te joukkomurhaat ja ranskalaiset historioitsijat sanovat yli miljoonan mustan murhan. Ja mitä sanon, on tosiasia, että natsi kävin koulua valkoisten kanssa, musiikkisi on saatanallista ja kansasi ovat aina olleet mukana. Symbolit hallituksessa ja poliisin muurarina palvelet pahoja voimia ja mustat ihmiset voivat lukea. Lue raamattuasi pääaine historiassa ja kaikki muinaiset kulttuurit kertoivat, mitä kansasi tekevät.


Olet rasisti, mene takaisin luolaasi ja ryöstele koirasi. Ja kansasi tietävät tämän. Keksit rasismin. Lue nuo raamatun jakeet, jos se on hölynpölyä ja näytä minulle Raamatusta, että voit tukea sanomasi ihmisistä, joista et voi.


ja näytän sinulle paljon lisää säkeitä. Olet ihmiskunnan peto. Sinulla on kaikki joukkotuhoaseet ja siirtokuntia kaikkialla maailmassa, se ei ole sinun maailmasi ja on yksi pääolento ja se on jumala, ei valkoinen rotu. Lue tietämätön hölmö.


Raamattu on historiaa mukavat kaverit viimeistelevät viimeiset mustat ovat pahimpia aseita mustat ovat tulleet Amerikasta ja Venäjältä. Tyhjää, olet valehtelija, kuten sinun kaltaisesi Raamattu sanoo sinun kävelevän panettelun kanssa, jos sanomasi on totta, näytä Raamatun jakeita tukeaksesi asiaasi. Tarrat sormet sinulla on paljon hermoja, ihmiset hallitsevat tätä planeettaa varastamalla sinulla on tahmeat sormet valehtelet. Jesaja18 olemme vuoren huipulla herran kanssa et sinä jeremiah7 säkeet 22-30 olet pohjoisen kansa ja olet julma.


Tämä tapaus oli kuitenkin erilainen. Tämä tapaus oli liian henkilökohtainen ja rikkoi mielenrauhani. Mutta otin sen kuitenkin, koska kuinka voit jättää huomiotta perheen vetoomuksen? Miten luulet häviäväsi? Sisareni istui siellä, hänen jalkansa tärisivät ja katseet juoksivat minun, tuomarin ja tuomariston välillä. Pystyin tuntemaan pelon, joka tihkui hänestä ja se pelko oli tarttuvaa. Se heitti minut pois, HÄN heitti minut pois! Tämä työ on erityisen vaikuttava ansioluettelossasi, jos aiot aloittaa uran koulutusalalla, mutta se voi osoittaa asianmukaisia ​​taitoja työnantajille käytännössä kaikilla aloilla.


Jos esimerkiksi haluat työskennellä datatieteilijänä, saatat haluta ohjata muita matematiikassa, tilastoissa tai tietokoneohjelmoinnissa. He palkkaavat usein opiskelijoita tutkimusavustajiksi auttamaan kokeissaan. Nämä työt eivät ainoastaan ​​opeta sinulle tärkeitä taitoja ja lisäävät tietopohjaasi merkittävästi. he myös maksavat kohtuullisen hyvin.


Tämä työ näyttää varmasti vaikuttavalta myös ansioluettelossasi. Tällainen työ voi olla hauskaa. Internetin nousun myötä freelance-kirjoittajille on avattu lukemattomia mahdollisuuksia. Monet yritykset palkkaavat kirjoittajia bloggaamaan heille, luomaan tuotekuvauksia, kirjoittamaan valkoisia papereita ja tekemään sisältömarkkinointiaan. Tämä on toinen työ, jonka voit sovittaa tiiviisti uratavoitteidesi kanssa. Jos aiot jatkaa uraa terveydenhuollon parissa, voit harkita kirjoittamista terveyssivustoille.


Tämäntyyppinen työ voi lisätä tietopohjaasi ja auttaa myös laajentamaan kontaktiverkostoasi alalla, jolla haluat työskennellä. Näiden lisäksi voit harkita monia muita hyödyllisiä töitä; edellä mainitut työt ovat yksinkertaisesti esimerkkejä, jotka saavat sinut pohtimaan tapoja maksimoida tulevaisuuden mahdollisuutesi. Tietysti voit ottaa ensimmäisen työn, jonka joku sinulle tarjoaa.


Mikä tahansa työ, vaikka se ei liity toimialaan, antaa sinulle arvokasta työkokemusta ja kontaktiverkoston. Mutta miksi et harkitse työpaikan etsimistä, joka on mahdollisimman tärkeä tulevan urasi kannalta? Yllä mainitut työt ovat kaikki harkitsevia vaihtoehtoja. Spotify Wrapped ilmestyi äskettäin ja ruokkii minua ehdottomasti lukukauden viimeisinä päivinä. Tässä on 50 parasta kappalettani Spoiler alertista: useimmat epäonnistuvat.


Painonpudotus, tupakoinnin lopettaminen, enemmän aikaa perheen kanssa – nämä ovat kaikki arvokkaita tavoitteita, joten miksi et rohkaise niitä mahdollisimman paljon?


He uskovat aina, että uusi vuosi on hyvä merkki evoluutiolle. Kuulostaa sinulta tai joltakulta tutulta? Muutitpa terveytesi tai ottaisit uuden urahaasteen, miksi et työntäisi itseäsi havaittujen rajoitusten yli?


Pelkästään siksi, että se on uusi kuukausi uudessa vuodessa, tammikuun 1. päivä on optimistisen ajatuskoulun mukaan järkevä aika sukeltaa johonkin uuteen. Voit pohtia puutteitasi ja kartoittaa parannusstrategian. Optimistina oleminen on yleensä hyvä asia – järjen rajoissa – joten miksi et katsoisi valoisaa puolta, kun tilaisuus tulee? Mikset vain tekisi sitä nyt ja aloita etumatka? Luuletko, että juhlitut taiteilijat tai urheilijat odottavat tiettyä aikaa vuodesta saavuttaakseen unelmiaan??


Tee tavoitteestasi totta laita kynä paperille. Joidenkin yritysmaailman johtajien mukaan rationaalisella optimismilla voi mennä pitkälle. Kartoita tavoitteet kullekin viikolle ja kuukaudelle ja mieti, mitä olet tehnyt hyvin tai missä tarvitset parannusta. Tietäminen, miksi päätöslauselmat epäonnistuvat, on myös hyödyllinen oivallus. Yleensä ei ole toimintasuunnitelmia, määräaikoja tai varasuunnitelmia. Joskus ne ovat epärealistisia päätöksiä, joissa ei ole muuta ajatusta tai suunnitelmia lausunnon lisäksi. Uuden vuoden ensimmäinen innostus haihtuu muutamassa lyhyessä päivässä, joten vahvan taustalla olevan vakaumuksen on säilyttävä ennallaan, jos lupauksesi onnistuu.


Vähitellen edistyminen on usein kestävintä ja vaikuttavinta pitkällä aikavälillä. Koska käden ulottuvillamme on niin monia resursseja, tämä saattaa todellakin olla historian paras aika ryhtyä kunnianhimoisiin päätöksiin. Katsokaa vain kaikkea tekniikkaa, jolla voimme tukea ponnistelujamme. Tämä on erityisen hyödyllistä fyysisten tavoitteiden saavuttamisessa. Puettavan tekniikan avulla voit seurata esimerkiksi aineenvaihduntaa, unen laatua ja palautumista. Olivat tavoitteesi suuret tai pienet, avain on vain jatkaa, vaikka vastoinkäymiset ja itseluottamus kohtaavatkin.


Ole realisti ja hyväksy menetys ja palaa sitten siihen. Heti kun lopetat pyrkimyksen täydellisyyteen, annat itsesi olla todellinen ihminen ja pyrit tavoitteisiisi ilman pelkoa. Aiotko tarttua tähän tilaisuuteen parantaaksesi vai annatko sen liukua? Mielestämme tilaisuus on liian hyvä ohitettavaksi. Akateemista paperin kirjoittamista pidetään usein yhtenä opiskelijoiden pelätyimmistä osista yliopistossa. Useimmat ihmiset vihaavat sitä, vaikka he yleensä pitävät kirjoittamisesta. Monista oppilaista tuntuu, että se asettaa heidät laatikkoon, jossa luova ilmaisu ei ole mahdollista.


Mutta totuus on, että säännöt eivät ole olemassa sinua rajoittamaan. Itse asiassa ne on luotu ohjaamaan ja auttamaan sinua kirjoittamisessa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit kanavoida luovuutesi johonkin niin tiukkaan kuin akateeminen kirjoittaminen.


Opiskelijoilla on nyt varmasti vaikeampaa kuin heidän isovanhemmillaan. Valoisa puoli on kuitenkin se, että opiskelijoilla on niin paljon hyödyllisiä työkaluja, että olisi outoa olla käyttämättä niitä.


Joten aina, kun sinusta tuntuu, että sinulla on liikaa lautasellasi, käytä esseen kirjoituspalvelua saadaksesi tehtäväsi ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat virheettömän esseenäytteen, jota voit jäljitellä ja josta oppia. Hemingway Editorin kaltainen työkalu auttaa sinua luettavuuden parantamisessa. Lyhyet ja selkeät lauseet ovat puolet akateemisen kirjoittamisen työstä.


Ilmeisesti mitä pidemmälle opinnoissasi etenet, sitä monimutkaisempia teksteistäsi tulee. Tämä työkalu on kuitenkin välttämätön perustason kirjoittamiseen. Se auttaa sinua korjaamaan pieniä virheitä ja kirjoituksesi sävyä.


Maksullisen tilauksen hankkiminen on tässä tapauksessa todella hyvä idea. Ilmaisessa versiossa on rajoitettu määrä ehdotuksia, kun taas maksullisessa versiossa saat yksityiskohtaisemman analyysin.


Akateemiseen kirjoittamiseen liittyy ehdottomasti joitain rajoituksia. Kuitenkin, kuten edellä mainittiin, nämä rajoitukset ovat täällä avuksi. Otetaan esimerkiksi kysymys, joka yleensä kysytään tehtävässä. Aina kun kirjoitat esseen, muista kirjoittaa ensin luonnos.


Tutki käsillä olevaa kysymystä huolellisesti ja varmista, että ymmärrät sen oikein. Pura se sitten osiin ja muuta se useiksi pienemmiksi kysymyksiksi. Ei niin vaikeaa, eihän? Sitten vastaat jokaiseen kysymykseen erikseen. Yhdistä kappaleen lopussa se edelliseen.


Joten jatka vain tällä tavalla, kunnes sinulla on tarpeeksi kappaleita kattamaan pääkysymyksen. Oikoluku on elintärkeää, jotta paperisi saa korkean tuloksen. Henkilö, joka ei tunne esseesi, löytää paljon enemmän virheitä kuin koskaan voisit. Toinen tapa hoitaa asia on antaa paperisi olla muutaman päivän ajan. Valitettavasti tämä ei ole vaihtoehto monille opiskelijoille, koska jätämme asiat usein viime hetkellä. Nyt vähiten hauskimpaan osaan - muotoiluun.


Ja tietysti, se voi olla vaikeaa, mutta mitä enemmän teet sitä, sitä helpommaksi se tulee! Joten tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sitä. Hyvin harvat ihmiset todella pitävät akateemisesta kirjoittamisesta. Itse asiassa se voi vain vaikeuttaa prosessia. Joten viimeinen neuvomme on yrittää saada itsesi pitämään kirjoittamisesta. Sinun tarvitsee vain harjoitella enemmän ja enemmän, ja jokaisen kirjoittamasi paperin myötä siitä tulee helpompaa ja helpompaa.


Songs About Being.

No comments:

Post a Comment